Îți place? Click aici să îi dai SHARE!

A III-a ediție a Festivalului Plăcintelor/Nefis Pideler, desfășurată anul acesta în pitoreasca stațiune Techirghiol, a încântat și binedispus pe toți cei care au dorit să fie prezenți. Evenimentul a reunit localnici și turiști într-o atmosferă de sărbătoare, celebrând diversitatea culturală și bogăția tradițiilor culinare.

Organizatorii, Primăria Orașului Techirghiol și Uniunea Democrată Turcă din România, au promis numeroase surprize, iar așteptările au fost răsplătite. Festivalul a fost o adevărată explozie de arome și culori, având în centrul său o masă impresionantă de 30 de metri lungime, plină cu plăcinte tradiționale turcești și alivenci moldovenești, care a fost la dispoziția participanților pentru degustare.

Gastronomia a fost doar unul dintre aspectele care au făcut acest festival de neuitat. Fiecare seară de festival a fost animată de spectacole cu cântece și dansuri tradiționale turcești și românești. Publicul a fost captivat de energia și frumusețea acestor momente artistice, trăind din plin bucuria și spiritul comunitar.

Papilele gustative au fost pe deplin satisfăcute de delicatesele oferite, iar sufletele au fost încântate de spectacolul cultural oferit de dansatorii și cântăreții prezenți. Atmosfera caldă și primitoare a Techirghiolului, combinată cu bogăția culturală și gastronomică prezentată, a transformat acest festival într-un eveniment memorabil.

A III-a ediție a Festivalului Plăcintelor/Nefis Pideler a demonstrat încă o dată că Techirghiolul este nu doar o stațiune balneară, ci și un loc unde tradițiile sunt păstrate și celebrate cu mândrie. Participanții au plecat acasă cu amintiri frumoase și cu promisiunea de a reveni la următoarea ediție, pentru a trăi din nou magia acestui festival unic.


Îți place? Click aici să îi dai SHARE!